رد کردن پیوندها

خرید قرنیز پی وی سی

قرنیز چیست؟

قرنیز قطعه ای است نواری شکل که از ارتفاع خیلی کمتری نسبت به طول خود برخوردار می باشد و در پایین دیوار در خط تقاطع پای دیوار و کف به کار می رود، نقش این پروفیل ها در ساختمان تنها زیبایی بخشی فضاها نمی باشد بلکه در محافظت از نازک کاری دیوار، جلوگیری از ضربه خودن به پای دیوار و محافظت از دیوار در برابر نفوذ رطوبت نیز نقش قابل توجهی را ایفا می کند.

قرنیز 10 سانت سیلور 1025

قرنیز 10 سانت پی وی سی

مزایای استفاده از قرنیز دیوار

در ادامه به برخی از مهم ترین مزیت های استفاده از قرنیز دیوار اشاره خواهیم کرد:

  • شیک و زیبا کردن فضا و ایجاد نمای بی نظیر در ساختمان، منازل و دفاتر کار
  • جلوگیری از نفوذ رطوبت و آب به دیوارها
  • جلوگیری از نفوذ رطوبت و آب به کفپوش ها
  • جلوگیری از نفوذ حشرات و باکتری ها
  • پوشاندن درز انبساط بین کفپوش لمینت و دیوار

تفاوت قرنیز و ازاره

کاربرد قرنیز و ازاره یکسان می باشد با این حال تفاوت آن ها در موارد زیر است:

⭐ قرنیز ⭐

⭐ ازاره ⭐

✔️ در دیواره داخلی ساختمان به کار می رود.

✔️ در دیواره خارجی ساختمان به کار می رود.

✔️ ارتفاع قرنیز کم است.

✔️ ارتفاع ازاره از قرنیز بیشتر است.

ویژگی های قرنیز خوب و با کیفیت

در زمان خرید قرنیز توجه داشته باشید که قرنیز علاوه بر اینکه مناسب سلیقه شما و پیروی کننده از سبک دکوراسیون منزل شما می باشد از ویژگی های زیر نیز برخوردار باشد تا بتواند از دیوار در برابر صدمات احتمالی محافظت کند:

ویژگی های قرنیز باکیفیت و خوب

انواع قرنیز بر اساس اندازه

ابعاد قرنیز نیز یکی دیگر از موضوعاتی است که در زمان انتخاب قرنیز مناسب برای پذیرایی، اتاق ها و یا دفتر کارتان باید به آن توجه کنید، قرنیزها در ابعاد متفاوتی تولید و عرضه می شوند، در فروشگاه تیک هوم قرنیز با ابعادهای 7، 9، 10 و 15 سانتی متری و در طرح های متنوع مثل قرنیز طرح ورساچه تولید می شود.

قرنیز 7 سانتی

قرنیز 7 سانتی در طرح ها و رنگ های متفاوتی طراحی و ساخته می شود، این قرنیز خصوصا مناسب فضاهایی است که کوچک اند و ارتفاع دیوار ها نیز کم است.

قرنیز 9 سانتی

قرنیز های 9 سانتی نیز در انواع طرح ها و رنگ ها تولید و عرضه  می شوند، قرنیز 9 سانت خوب باید به خوبی از دیوارها در برابر ضربه، رطوبت و… محافظت کند.

قرنیز 10 سانتی

قرنیز 10 سانتی هم در طرح ها و رنگ های گوناگون تولید شده و به فروش می رسند، این قرنیزها نیز بنا بر نوع کاربری و دکوراسیون قابل استفاده می باشند.

بهترین اندازه قرنیز

در زمانی که در حال مشاهده انواع قرنیزها با ابعاد متفاوت هستید، ممکن است به این فکر کنید که بهترین ابعاد قرنیز کدام مورد است، برای انتخاب مناسب ترین قرنیز از نظر ابعاد، باید به ارتفاع دیوار و ابعاد فضایی که قصد دارید قرنیز را در آن نصب کنید، توجه کنید.

انواع قرنیز از نظر جنس

در گذشته قرنیزها تنها با چوب ساخته می شدند اما امروزه، قرنیزها با متریال های متفاوتی ساخته می شوند.

قرنیز چوبی

قرنیزهای چوبی از زیباترین قرنیزها محسوب می شوند و در خصوص فضاهایی که کف آن ها پارکت یا لمینت می باشد، مناسب هستند، اما بهتر است در زمان خرید قرنیز چوبی، به مواردی همچون حساسیت بالای این قرنیزها و عدم مقاومت آن ها در برابر پوسیدگی، نفوذ رطوبت و نفوذ حشرات توجه نمایید.

قرنیز MDF

از قدیمی ترین نوع قرنیز می توان به قرنیز های ام دی اف اشاره کرد که از کامپوزیت تخته فیبر ساخته می شوند، از آن جایی که تولید MDF به صورت تخته های بلند می باشد، امکان ساخت قرنیز با طولی که مد نظر شماست، وجود دارد، تنوع مدل های قرنیز MDF  بالا می باشد اما به دلیل عدم مقاومت نسبت به رطوبت، مناسب مناطق مرطوب نمی باشد و امکان شستشوی آن وجود ندارد.

قرنیز

قرنیز پی وی سی (P.V.C)

قرنیز PVC که از پلیمرهای نفتی و ترکیب آن با کربن ساخته می شود، به عبارتی قرنیز پی وی سی از چند لایه پلاستیک فشرده ساخته می شود و به همین دلیل از خاصیت آب بندی بالایی نیز برخوردار می باشد، قرنیز پلی استایرن نیز نوعی قرنیز پی وی سی به شمار می رود،

بهترین قرنیز

با توجه به معایب و مزایای ذکر شده برای هر نوع قرنیز می توان این نتیجه را گرفت که بهترین نوع قرنیز ، قرنیز پی وی سی می باشد، به طور کلی چند سالی است که متریال PVC در بین افرادی که با ساختمان سازی و یا دکوراسیون داخلی سر و کار دارند، به طرفداران زیادی دست پیدا کرده است، دلیل این موضوع هم خواص بسیار کاربردی پی وی سی می باشد.

قرنیز پی وی سی ارزان قیمت است، ضد لک است، وزن سبک آن نصب آسانش را به دنبال دارد، به دلیل خاصیت آب بندی، امکان شستشوی این قرنیز ها وجود دارد که این موضوع قرنیز پی وی سی را برای فضاهای مرطوب نیز بسیار مناسب می کند، قرنیز PVC از انعطاف بالایی برخوردار می باشد که این موضوع آن را برای دیوارهای دارای انحنا و کنج ها بسیار مناسب می کند.

همچنین در این قرنیزها احتمال شکستگی وجود ندارد، علاوه بر خواص ذکر شده، به دلیل تنوع بالا در طراحی، رنگ و ساخت این قرنیز مدرن با انواع سلیقه ها و سبک ها هماهنگ می شود، قرنیز پلاستیکی پلی استایرن که نوعی قرنیز پی وی سی محسوب می شود، در برابر نفوذ انواع حشرات و باکتری ها بسیار مقاوم می باشد.

قرنیز

انواع قرنیز PVC

قرنیز pvc توپر

قرنیز پی وی سی توپر با داشتن ظاهری شبیه قرنیز ام دی اف و چوبی، قابل شستشو می بوده و در زمان نصب و برشکاری هم گرد و غبار تولید نمی کند.

قرنیز pvc توخالی

قرنیز پی وی سی تو خالی در قسمت پشتی خود دارای فضایی خالی می باشد که محل بسیار مناسبی برای عبور سیم ها و کابل ها می باشند، نصب این قرنیز با سایر قرنیزها متفاوت می باشد به این شکل که ابتدا شاسی قرنیز روی دیوار نصب شده و سپس قرنیز روی شاسی سوار می شود.

انواع قرنیز از نظر سبک

در ادامه چند مورد از مهم ترین سبک های قرنیز را به شما معرفی خواهیم کرد:

قرنیز گرد

این قرنیز که به نام های قرنیز پلکانی و لبه گرد یا قرنیز 3 اینچی نیز مشهورند، مرسوم ترین قرنیزهای موجود در بازار می باشند که همانطور که از اسم آن ها مشهود است، دارای لبه های گرد یا پلکانی می باشند.

قرنیز تخت

نمای این قرنیزها از پهلو کاملا صاف بنظر می رسد و در دکوراسیون با سبک مدرن کاربرد دارند.

قرنیز طرح دار معمولی

این قرنیزها نسبت به قرنیزهای تخت و معمولی از جذابیت بصری بیشتری برخوردار می باشند و طراحی ظریف تری دارند، این قرنیزها نیز برای سبک دکوراسیون مدرن مناسب هستند.

قرنیز طرح دار بلند

این قرنیزها با ارتفاع 18 سانتی متر تولید می شوند و بخش بالایی آن ها دارای طرح می باشند، این قرنیز ها برای به کار رفتن در دکوراسیونی که از سبک گوتیک پیروی می کند، بسیار مناسب هستند.

قرنیز چسبی

قرنیزهای چسبی قابلیت نصب بر روی قرنیزهای موجود را دارا می باشند و این امر، قرنیزهای چسبی را برای بازسازی منازل، بسیار مناسب می کند.

قرنیز

روش نصب قرنیز

قبل از نصب قرنیز لازم است سطح دیوار و کف را کاملا تمیز و خشک کرد، نصب قرنیز باید به طور منظم و از یک طرف آغاز شود، نصب قرنیز پی وی سی شامل مراحل اندازه گیری، برش و نصب می باشد.

اندازه گیری

در ابتدا لازم است ابعاد قرنیز اندازه گیری شود، پس دیوارها با متر نواری باید اندازه گیری شوند، قرنیزها معمولا دارای طول 3.6 متری می باشند، سپس لازم است قرنیز ها به ابعاد دیوار برش زده شوند، حال زمان برش قرنیزاست که بهتر است برای سادگی بیشتر این کار با دستگاه تنظیم اره  و با زاوی 45 درجه انجام شود.

برش

برای برش قسمت هایی که در کنج ها قرار می گیرند، باید آن ها را با زاویه 45 درجه به صورتی برش داد که از هر دو قرنیز بگذرد، بعد از برش قرنیز نوبت به چسبکاری قرنیزها می رسد، برای این کار باید پشت قرنیزها را با چسب قرنیز مخصوص پوشاند، نحوه نصب قرنیز چسب خورده به گونه ای می باشد که باید از گوشه آغاز شود.

اتصال قرنیز با میخ

برای اطمینان از اتصال قرنیزها، آن ها را با میخ نیز باید محکم کرد، اگر در انتهای مراحل نصب قرنیز متوجه شدید که به دلیل عدم تقارن دیوارها، فاصله ای بین قرنیز و دیوار وجود دارد، می توان آن را با پوشاننده اکریلیکی پر کرد.

قرنیز

رنگ قرنیز

یکی از راهکار ها در زمان انتخاب رنگ قرنیز این است که آن را یک درجه نسبت به کف تیره انتخاب نمایید و به وجود آمدن هارمونی بین رنگ دیوار، کابینت و قرنیز را در نظر بگیرید، همچنین رنگ درب ورودی و رنگ شومینه نیز مواردی هستند که با توجه به آن ها می توانید ست کردن را به بهترین شکل انجام دهید، علاوه بر موارد ذکر شده اگر ایتم خاصی در دکوراسیون منزل شما وجود دارد، آن را نیز مد نظر قرار دهید.

نکات مهم خرید قرنیز

  • قرنیز ضد آب، ضد ضربه و مقاوم در آب و گرما و سرما خریداری کنید.
  • می توانید قرنیز های قدیمی تان را به کمک چسب و روکش های چوبی بازسازی کنید.
  • از قرنیز های طرح دار برای طراحی سقف استفاده می شود.
  • قرنیز سفید ساده با تمامی رنگ ها هماهنگی دارد.
  • قرنیز را برای محیط هایی که کفپوش پارکت یا لمینیت دارند را یک درجه تیره تر انتخاب و خریداری کنید.

خرید قرنیز با کیفیت

تیک هوم کالا فروشگاهی است که با سالها سابقه در حوزه فروش لوازم دکوراسیون خارجی و داخلی به فعالیت می پردازد، جهت خرید قرنیز با کیفیت و زیبا می توانید از طریق تماس با شماره های درج شده در سایت و یا مراجعه حضوری به فروشگاه تیک هوم کالا اقدام نمایید!

قیمت قرنیز

برخی عوامل بر قیمت انواع قرنیز و قیمت قرنیز لوکس اثر گذار می باشند، به عنوان مثال ضخامت و ابعاد آن ها و طرح مورد نظر شما، جهت اطلاع از قیمت و دریافت مشاوره در خصوص خرید قرنیز می توانید از طریق تماس با شماره 02177624205 اقدام نمایید.

بهترین جنس قرنیز کدام است؟

بهترین جنس قرنیز پی وی سی می باشد که در برابر رطوبت و لک و حشرات مقاوم است و همچنین سبک و ارزان و متنوع است و نصب آن هم آسان است.

قیمت قرنیز چقدر است؟

قیمت قرنیز دیوار پذیرایی و سایر بخش های فضا، با توجه به ابعاد، جنس، ساده یا طرح دار بودن آن متفاوت می باشد، جهت استعلام قیمت قرنیز مورد نظر خود می توانید با شماره تلفن 02177624205 تماس بگیرید.

کاربرد قرنیز دیوار در کجاست؟

قرنیز دیوار مناسب برای دیوارهای پذیرایی، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و… می باشند.

قرنیزها یکی از ابزار اصلی در طراحی داخلی بوده و نقش به سزایی در زیبایی فضا دارند.

قرنیز قطعه ای است که از انتشار نم و آب روی دیوار جلوگیری می کند.

قرنیز از آسیب دیدن دیوار توسط سایر اشیا جلوگیری می کند.

از قرنیز می توان برای پوشش خرابی های پایین دیوار استفاده کرد.

فرق قرنیز سقفی با قرنیز دیوار چیست؟

هر دو در زیبایی و محافظت از دیوار و کف در برابر نفوذ رطوبت و زیبایی بخشی به خانه نقش دارند اما قرنیز سقفی در سقف به کار رفته و بیش از اینکه نقش محافظتی داشته باشد، برای افزون جذابیت بصری ساختمان از آن استفاده می شود.

نظرات مشتریان قرنیز :

سوال : سلام می خواستم بدونم که بهترین جنس قرنیز چی هست؟

جواب : سلام و عرض ادب رایج ترین و بهترین جنس قرنیز، پی وی سی می باشد.
مریم پیرمرادی
سوال : سلام من خیلی سختمه متن طولانی بخونم میشه یه خلاصه از تفاوت قرنیز با ازاره رو بگید؟

جواب : سلام وقتتون بخیر بله حتما، از قرنیز در دیواره های داخلی ساختمان استفاده می کنند و ارتفاع کمی دارد اما ازاره در دیواره های خارجی ساختمان استفاده می شود و ارتفاع آن از قرنیز بیشتر است.
عباس اصغری
سوال : سلام دستتون درد نکنه جدن قرنیزای ساختمان های دو بلوک رو از شما خریدم هم قیمت عالی بود و هم قرنیزها باکیفیت

جواب : سلام و عرض ادب از خرید شما متشکریم و خوشحالیم که تونستیم رضایت شما رو به دست بیاریم.
محمدرضا سماواتی
تیک هوم
تیک هوم